ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ (Α1 – Α2) ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Σκοπός

Η θεματική ενότητα : Ιταλικά για τον Τουρισμό ( Α1-Α2) απευθύνεται σε ενήλικες, που επιθυμούν να προσεγγίσουν την ιταλική γλώσσα μέσα από την καθημερινή ζωή ατόμων που κάνουν τουρισμό στις δύο φίλες χώρες, την Ελλάδα και την Ιταλία, των οποίων ο πολιτισμός είναι στενά συνδεδεμένος από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, και ο Τουρισμός αποτελεί και για τις δύο πηγή οικονομικής δύναμης.

Η θεματική αυτή ενότητα δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να μάθουν να αυτοπαρουσιάζονται, να προγραμματίζουν ένα ταξίδι στην Ελλάδα ή στην Ιταλία, να κινούνται στους χώρους διαμονής και διασκέδασης, ενώ παράλληλα βοηθά όσους ασχολούνται και επαγγελματικά με τον Τουρισμό να αντιμετωπίζουν στοιχειωδώς μέσα από την ξένη γλώσσα τις υποχρεώσεις τους .

  • Τα προγράμματα αυτά είναι ειδικά και για όσους δεν κατέχουν καθόλου την γλώσσα και χρειάζονται τα πρώτα εφόδια σε περιπτώσεις μετανάστευσης, για τις πρώτες συνεννοήσεις τους στην χώρα προορισμού.

Προσδοκώμενα αποτελέσματα

Ολοκληρώνοντας τη θεματική αυτή ενότητα οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να γνωρίζουν τη γλυκύτητα και την κομψότητα της ιταλικής γλώσσας αλλά και τη συγγένειά της τόσο με τη Λατινική που γνώρισαν ίσως στα μαθητικά τους θρανία όσο και με την Ελληνική σε σχέση κυρίως με την κοινή πολιτισμική παράδοση. Αναμένεται να αποκτήσουν την ικανότητα να αντιμετωπίζουν τον τουρισμό στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, να επικοινωνούν και να κινούνται στην Ιταλία.

Μέσα από κείμενα απλά, αλλά και λογοτεχνικά, άρθρα εφημερίδων και εικόνες οι ενδιαφερόμενοι θα γνωρίσουν την ιταλική γλώσσα μέσα από την καθημερινότητα, θα συνδεθούν φιλικά μαζί της και θα αποκτήσουν την επιθυμία να προχωρήσουν στη γνώση αυτής της ξένης γλώσσας, που ενώ δίνει την εντύπωση ότι εύκολα εκφράζεται, χρειάζεται ικανή εμπειρία για να διατυπωθεί σωστά.

Τμήματα – Έναρξη  (αρχάριοι επιπέδου Α1 – Α2): Έναρξη μαθημάτων σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο. Η ακριβής έναρξη ανακοινώνεται έγκαιρα στην ιστοσελίδα μας, με την συμπλήρωση τουλάχιστον 6 ατόμων. Τα προγράμματα προσφέρονται και σε ατομικά ή ημιατομικά (2-3 ατόμων)μαθήματα με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση.

Διάρκεια κάθε τμήματος: 30 ώρες (10 εβδομάδες , 2 1/2 μήνες)

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 1 φορά Χ 3 ώρες (απογευματινά και βραδινά τμήματα)

Κόστος προγράμματος (πακέτο): Μόνο 150€ (80€ προκαταβολή με την εγγραφή + 1 δόση των 70€ με την συμπλήρωση ενός μήνα μαθημάτων).

Στη τιμή περιλαμβάνονται διδασκαλία 30 σχολικών ωρών σε τμήμα με καθηγητή+ βιβλίο υπό τύπο σημειώσεων

ΤΑΞΕΙΣ - ΤΜΗΜΑΤΑ & ΕΠΙΠΕΔΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το κινητό σας (απαραίτητο)

Έδρα κατοικίας σας (πόλη-συνοικία)

Ηλικία

Επιδιωκόμενο πρόγραμμα (απαραίτητο)

Ιδιότητα

``````````````````````````````````````````````````````````
Έχω διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου.

``````````````````````````````````````````````````````````

``````````````````````````````````````````````````````````

Κατασκευή Ιστοσελίδων -  Project Team. 2014 -  All rights reserved.