ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ (Α1-Α2) ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Σκοπός

Σκοπός της Θεματικής Ενότητας είναι να εξοικειώσει τους εκπαιδευόμενους με «τα Ισπανικά για τον Tουρισμό» (Español para el Turismo) και να τους ενθαρρύνει να τα χρησιμοποιούν ως «εργαλείο επικοινωνίας» τόσο στο γραπτό όσο, κυρίως, στον προφορικό λόγο.

Προσδοκώμενα αποτελέσματα

Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης-εφαρμογής της παρούσας Θεματικής Ενότητας, οι εκπαιδευόμενοι-ες αναμένεται να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν ικανοποιητικά τα «Ισπανικά για τον Tουρισμό». Πιο συγκεκριμένα, οι εκπαιδευόμενοι-ες αναμένεται να ανταποκρίνονται τουλάχιστον στις βασικές ανάγκες-συνθήκες επικοινωνίας, δηλαδή:

  • Να κατανοούν ένα απλό μήνυμα ή ένα σύντομο και σαφές κείμενο εργασίας και να αναζητούν τις πληροφορίες ή/και να εκτελούν τις ταξιδιωτικές οδηγίες που τους ζητούνται, όπως π.χ. να κάνουν κράτηση (εισιτηρίου, δωματίου, τραπεζιού κ.λπ.), να κλείνουν ένα επαγγελματικό ραντεβού, να δίνουν/ζητούν μια διεύθυνση, ένα τηλέφωνο ή μια πληροφορία .
  • Να μιλούν για τον εαυτό τους ή για τρίτους σχετικά με την καταγωγή- εθνικότητα- οικογενειακή τους κατάσταση, τις σπουδές και το επάγγελμά τους, τα χόμπι τους κ.λπ.
  • Να έχουν σύντομες συνομιλίες για απλά θέματα της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής (π.χ. για τα ωράρια λειτουργίας μέσων μαζικής μεταφοράς- καταστημάτων-μουσείων, για τη γαστρονομία, τη διασκέδαση, κ.λπ.).
  • Να μπορούν να γράφουν, απλά και σωστά, σύντομα μηνύματα και μικρά κείμενα για οικεία θέματα, που αφορούν στους ίδιους ή στην οικογένειά τους, στην εργασία τους, στην καθημερινότητά τους κ.λπ., όπως και να συντάσσουν με απλά λόγια ένα πρόγραμμα ξενάγησης.
  • Τα προγράμματα αυτά είναι ειδικά και για όσους δεν κατέχουν καθόλου την γλώσσα και χρειάζονται τα πρώτα εφόδια σε περιπτώσεις μετανάστευσης, για τις πρώτες συνεννοήσεις τους στην χώρα προορισμού.

Εισαγωγικές Παρατηρήσεις

Η παρούσα Θεματική Ενότητα απευθύνεται σε επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού. Εάν θα πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε ισπανόφωνη χώρα και εάν θα πρέπει να εξυπηρετήσετε ισπανόφωνους τουρίστες στην Ελλάδα, τότε το παρόν κεφάλαιο σας είναι χρήσιμο, καθώς αποσκοπεί να σας ασκήσει στη σωστή χρήση της (βασικής) «Ισπανικής για τον τουρισμό».Μας ενδιαφέρει, πρώτα, η κατανόηση και παραγωγή του απλού προφορικού λόγου και, ακολούθως, του γραπτού. Κύριος στόχος μας να βοηθήσουμε τον εκπαιδευόμενο-η, δηλαδή εσάς, ώστε να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις βασικές επικοινωνιακές ανάγκες στην Ισπανική γλώσσα.

Τμήματα – Έναρξη  (αρχάριοι επιπέδου Α1 – Α2): Έναρξη μαθημάτων σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο. Η ακριβής έναρξη ανακοινώνεται έγκαιρα στην ιστοσελίδα μας, με την συμπλήρωση τουλάχιστον 6 ατόμων. Τα προγράμματα προσφέρονται και σε ατομικά ή ημιατομικά (2-3 ατόμων)μαθήματα με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση.

Διάρκεια κάθε τμήματος: 30 ώρες (10 εβδομάδες , 2 1/2 μήνες)

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 1 φορά Χ 3 ώρες (απογευματινά και βραδινά τμήματα)

Κόστος προγράμματος (πακέτο): Μόνο 150€ (80€ προκαταβολή με την εγγραφή + 1 δόση των 70€ με την συμπλήρωση ενός μήνα μαθημάτων).

Στη τιμή περιλαμβάνονται διδασκαλία 30 σχολικών ωρών σε τμήμα με καθηγητή+ βιβλίο υπό τύπο σημειώσεων

ΤΑΞΕΙΣ - ΤΜΗΜΑΤΑ & ΕΠΙΠΕΔΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το κινητό σας (απαραίτητο)

Έδρα κατοικίας σας (πόλη-συνοικία)

Ηλικία

Επιδιωκόμενο πρόγραμμα (απαραίτητο)

Ιδιότητα

``````````````````````````````````````````````````````````
Έχω διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου.

``````````````````````````````````````````````````````````

``````````````````````````````````````````````````````````

Κατασκευή Ιστοσελίδων -  Project Team. 2014 -  All rights reserved.