ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ (Α1-Α2) ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Σκοπός

  • Σκοπός αυτής της θεματικής ενότητας είναι η πρώτη γνωριμία με τη γερμανική γλώσσα και ταυτόχρονα η χρήση της στις πρώτες βασικές επικοινωνιακές καταστάσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό. Το εκπαιδευτικό υλικό της συγκεκριμένης Θεματικής Ενότητας (θεωρία, ασκήσεις, δραστηριότητες) απευθύνεται τόσο σε άτομα τα οποία υποδέχονται τουρίστες, όσο και σε άτομα τα οποία κάνουν τουρισμό στο εξωτερικό.
  • Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης Θεματικής Ενότητας θα μάθετε να συστήνεστε και να μιλάτε για σας, την ηλικία, την καταγωγή σας και το επάγγελμά σας. Θα μάθετε ακόμη να κάνετε μία κράτηση ή μία επιβεβαίωση κράτησης ενός δωματίου σε ξενοδοχείο ή μία κράτηση ενός τραπεζιού σε ένα εστιατόριο.
  • Θα μάθετε λέξεις και φράσεις για την εξυπηρέτηση στο ξενοδοχείο, το εστιατόριο, το καφενείο και σε παρόμοιους χώρους διασκέδασης.
  • Επίσης, θα μάθετε να δίνετε πληροφορίες για την κατεύθυνση και για τα δρομολόγια μέσων μαζικής μεταφοράς, καθώς και να κατανοείτε και να χρησιμοποιείτε πληροφορίες για τη διοργάνωση μίας εκδρομής, για δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο και για τον καιρό.

Τα προγράμματα αυτά είναι ειδικά και για όσους δεν κατέχουν καθόλου την γλώσσα και χρειάζονται τα πρώτα εφόδια σε περιπτώσεις μετανάστευσης, για τις πρώτες συνεννοήσεις τους στην χώρα προορισμού.

Προσδοκώμενα Αποτελέσματα

Με την ολοκλήρωση της θεματικής ενότητας, οι εκπαιδευόμενοι/ες θα πρέπει να είναι σε θέση:

  • Να μπορούν να κατανοούν το νόημα ενός απλού, σαφούς και σύντομου διαλόγου.
  • Να μπορούν να κατανοούν εκφράσεις και λέξεις που χρησιμοποιούνται πολύ συχνά και αφορούν στο άτομο, στην οικογένεια, στην εργασία ή στο περιβάλλον που σχετίζεται με ένα ξενοδοχείο, εστιατόριο ή ένα ταξιδιωτικό γραφείο.
  • Να μπορούν να διαβάζουν ένα πολύ απλό και σύντομο κείμενο, να βρίσκουν μια συγκεκριμένη πληροφορία σε συνοπτικά κείμενα όπως καταλόγους εστιατορίων, έντυπα με ωράρια αφίξεων και αναχωρήσεων μέσων μαζικής μεταφοράς.
  • Να μπορούν να επικοινωνούν σε καθημερινές περιστάσεις όπου χρειάζεται να ανταλλάσσουν απλές πληροφορίες για δραστηριότητες που τους αφορούν.

Τμήματα- Έναρξη (αρχάριοι επιπέδου Α1 – Α2): Έναρξη μαθημάτων κάθε 2-3 μήνες, σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο. Η ακριβής έναρξη ανακοινώνεται έγκαιρα στην ιστοσελίδα μας, με την συμπλήρωση τουλάχιστον 6 ατόμων. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης των νέων τμημάτων ανακοινώνεται μία εβδομάδα πριν την έναρξη. Τα προγράμματα προσφέρονται και σε ατομικά ή ημιατομικά (2-3 ατόμων) μαθήματα με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση.

Διάρκεια κάθε τμήματος: 30 ώρες (10 εβδομάδες , 2 1/2 μήνες)

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 1 φορά Χ 3 ώρες (απογευματινά και βραδινά τμήματα)

Κόστος προγράμματος (πακέτο): Μόνο 150€ (80€ προκαταβολή με την εγγραφή + 1 δόση των 70€ με την συμπλήρωση ενός μήνα μαθημάτων).

Στη τιμή περιλαμβάνονται διδασκαλία 30 σχολικών ωρών σε τμήμα με καθηγητή+ βιβλίο υπό τύπο σημειώσεων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το κινητό σας (απαραίτητο)

Έδρα κατοικίας σας (πόλη-συνοικία)

Ηλικία

Επιδιωκόμενο πρόγραμμα (απαραίτητο)

Ιδιότητα

``````````````````````````````````````````````````````````
Έχω διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου.

``````````````````````````````````````````````````````````

``````````````````````````````````````````````````````````

 
Κατασκευή Ιστοσελίδων -  Project Team. 2014 -  All rights reserved.