ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ (Α2) ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Σκοπός

  • Σκοπός αυτού του σεμιναρίου είναι να ωθήσει τους εκπαιδευόμενους να χρησιμοποιούν τον προφορικό (κυρίως) λόγο στην αγγλική γλώσσα για να ανταλλάσσουν μηνύματα, να ανακαλούν βασικές γνώσεις και πληροφορίες σχετικές με συγκεκριμένες επικοινωνιακές συνθήκες σε χώρους που σχετίζονται με τον τουρισμό και να αναπτύξουν θετικές στάσεις απέναντι στην εκπαίδευση, στην επικοινωνία στη γλώσσα-στόχο και στην κοινωνική ζωή.
  • Τα προγράμματα αυτά είναι ειδικά και για όσους δεν κατέχουν καθόλου την γλώσσα και χρειάζονται τα πρώτα εφόδια σε περιπτώσεις μετανάστευσης, για τις πρώτες συνεννοήσεις τους στην χώρα προορισμού.

Προσδοκώμενα Αποτελέσματα

Με την ολοκλήρωση της θεματικής ενότητας, οι εκπαιδευόμενοι/ες θα πρέπει να είναι σε θέση να:

  • μπορούν να κατανοούν το νόημα ενός απλού, σαφούς και σύντομου μηνύματος.
  •  μπορούν να κατανοούν εκφράσεις εκτός κειμένου και λέξεις που χρησιμοποιούνται πολύ συχνά και αφορούν στο άτομο, στην οικογένεια, σε αγορές, στην εργασία ή στο άμεσο περιβάλλον τους.
  •  μπορούν να διαβάζουν ένα πολύ απλό και σύντομο κείμενο, να βρίσκουν μια συγκεκριμένη πληροφορία σε συνοπτικά κείμενα όπως καταλόγους εστιατορίων, έντυπα με ωράρια αφίξεων και αναχωρήσεων μέσων μαζικής μεταφοράς.
  •  μπορούν να επικοινωνούν σε καθημερινές περιστάσεις όπου χρειάζεται να ανταλλάσσουν απλές πληροφορίες για δραστηριότητες και θέματα οικεία.
  • μπορούν να έχουν πολύ σύντομες συνομιλίες, ακόμη και αν σε γενικές γραμμές δεν καταλαβαίνουν αρκετά για να παρακολουθήσουν μια συζήτηση.
  •  μπορούν να γράφουν σημειώσεις και μηνύματα με απλό και σύντομο τρόπο.

Τμήματα – Έναρξη  (αρχάριοι επιπέδου Α2): Έναρξη μαθημάτων κάθε 2-3 μήνες, σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο. Η ακριβής έναρξη ανακοινώνεται έγκαιρα στην ιστοσελίδα μας, με την συμπλήρωση τουλάχιστον 6 ατόμων. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης των νέων τμημάτων ανακοινώνεται μία εβδομάδα πριν την έναρξη. Τα προγράμματα προσφέρονται και σε ατομικά ή ημιατομικά (2-3 ατόμων) μαθήματα με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση

Διάρκεια κάθε τμήματος: 30 ώρες (10 εβδομάδες , 2 1/2 μήνες)

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα: 1 φορά Χ 3 ώρες (απογευματινά και βραδινά τμήματα)

Κόστος προγράμματος (πακέτο): Μόνο 150€ (80€ προκαταβολή με την εγγραφή + 1 δόση των 70€ με την συμπλήρωση ενός μήνα μαθημάτων).

Στη τιμή περιλαμβάνονται διδασκαλία 30 σχολικών ωρών σε τμήμα με καθηγητή+ βιβλίο υπό τύπο σημειώσεων

 

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το κινητό σας (απαραίτητο)

Έδρα κατοικίας σας (πόλη-συνοικία)

Ηλικία

Επιδιωκόμενο πρόγραμμα (απαραίτητο)

Ιδιότητα

``````````````````````````````````````````````````````````
Έχω διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου.

``````````````````````````````````````````````````````````

``````````````````````````````````````````````````````````

 

Επιστρέψτε στην σελίδα με το κεντρικό μενού:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ...
Κατασκευή Ιστοσελίδων -  Project Team. 2014 -  All rights reserved.