ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ JUNIORS

prejunior3

Τάξη Glosso-PreJunior.

Ένα θεαματικό πρόγραμμα για το ξεκίνημα της γλώσσας που απευθύνεται σε παιδιά Α’ και Β’ Δημοτικού.

Παιγνίδια, βίντεο, τραγούδια, εικόνες, εικονογραφημένα βιβλία και ευχάριστο οπτικοακουστικό υλικό κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν τη ξένη γλώσσα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Επιδίωξή μας στα προκαταρκτικά τμήματα δεν είναι η  απομνημόνευση λέξεων και κανόνων αλλά η δημιουργία «μιας αίσθησης του εφικτού», με άλλα λόγια στόχος μας είναι τα παιδιά να βλέπουν την εκμάθηση των Αγγλικών ως μια απολαυστική και δημιουργική διαδικασία. Η προσέλκυση του ενδιαφέροντος των μικρών μαθητών επιτυγχάνεται με τη χρήση του καταλλήλου εκπαιδευτικού υλικού, την εμπνευσμένη παρουσίαση ενός καθηγητή με όρεξη για δουλειά και αγάπη για τα παιδιά καθώς και με τη δοκιμασμένη μεθοδολογία μας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανά εβδομάδα:

  • Ένα μάθημα 2 συνεχόμενων σχολικών  ωρών με επαγγελματία καθηγητή, εξειδικευμένο για την σωστή και δημιουργική διαχείριση μικρών μαθητών, ώστε με την διδασκαλία με ειδικά βιβλία και διαδραστικούς πίνακες, τραγούδια, video κλπ.το μάθημα να γίνεται ευχάριστο και να «τραβάει» τους μικρούς μας φίλους.

(Συνολικά 2 σχολ. ώρες / εβδομάδα).

Ειδική προσφορά για το σχολικό έτος 2019-20: Τα δίδακτρα ολόκληρης της χρονιάς και όλα τα βιβλία της τάξης ΔΩΡΕΑΝ  από τη GLOSSOLAND!!!

* Η εγγραφή γίνεται με προκαταβολή 100€, τα οποία είναι δίδακτρα της επόμενης σχολικής χρονιάς ( τάξη Junior) και τα οποία αφαιρούνται από το συνολικό ετήσιο ποσό των διδάκτρων αυτής της τάξης.

 


 

prejunior1

 

 

Glosso- Super Junior (A΄+ B΄ Junior).

 

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε παιδιά Β΄και Γ΄ Δημοτικού.

Στη τάξη αυτή τα παιδιά, με ειδικό εντατικό πρόγραμμα, ολοκληρώνουν τo προκαταρκτικό στάδιο της εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας  σε 1 σχολική χρονιά, κερδίζοντας χρόνο και αποφεύγοντας την  παρακολούθηση των δύο τάξεων A΄Junior και B΄Junior σε 2 σχολικές χρονιές.

Το πρόγραμμα και τα βιβλία (Bumper) περιέχουν την ύλη των δύο ξεχωριστών τάξεων A Junior και B Junior με ίδιο ακριβώς περιεχόμενο γραμματικής, λεξιλογίου κλπ, αλλά με λιγότερο εξασκητικό υλικό από ότι τα δύο βιβλία μαζί.

Η απόφαση για την επιλογή παρακολούθησης του παιδιού της τάξης αυτής, αντί των δύο ξεχωριστών Α Junior και B Juunior, αποκλειστικά βρίσκεται στη δικαιοδοσία των γονέων. Αυτοί έχουν διαπιστώσει, κατά την διάρκεια του περασμένου ή των περασμένων ετών, πόσο δυσκολεύονταν το παιδί τους και «πόσο καλά τα πήγαινε με τα μαθήματα». Όταν το παιδί στο σχολείο «δεν δυσανασχετούσε» με το διάβασμα των αγγλικών ή του άρεσε να μαθαίνει και να «μιλάει» τις λέξεις που μάθαινε  ή μάθαινε εύκολα τη ξένη γλώσσα, κλπ, τότε η απόφαση μπορεί να είναι θετική με βεβαιότητα. Εμείς εγγυόμαστε για την καλή πορεία του μαθητή με την υλικοτεχνική υποδομή και το ανθρώπινο δυναμικό, που διαθέτουμε

Επιστημονικά έχει αποδειχτεί, ότι μεταξύ 7 – 9 ετών, είναι η σωστή ηλικία για να μπούν οι ισχυρότερες βάσεις για την σωστή εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Στη GLOSSOLAND οι άριστα καταρτισμένοι εκπαιδευτές, το τέλειο εκπαιδευτικό σύστημα και τα υπερσύγχρονα μέσα διδασκαλίας, εξασφαλίζουν το ιδανικό ξεκίνημα στη γλώσσα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανά εβδομάδα:

  • Δύο μαθήματα, 2 σχολικών ωρών στην αίθουσα έκαστο,  με επαγγελματία καθηγητή για διδασκαλία με ειδικά βιβλία και διαδραστικούς πίνακες.
  • Πρακτική εξάσκηση της αγγλικής γλώσσας με ειδικό πρόγραμμα για συνομιλία από την τόσο μικρή κιόλας ηλικία (συνομιλία-διάλογοι-κλασσικά τραγούδια με εύκολους στίχους, video, κλπ)

(Συνολικά 4 σχολ. ώρες / εβδομάδα).

Ειδική προσφορά για το σχολικό έτος 2019-20: Όλα τα βιβλία της τάξης Super Junior  εντελώς ΔΩΡΕΑΝ  από τη GLOSSOLAND!!!

 


 

 

Οι τάξεις Glosso-Junior A και Glosso-Junior B προσφέρονται και ξεχωριστά…

prejunior1Τάξη Glosso- Junior A.  Ένα κανονικό πρόγραμμα για το ξεκίνημα του προκαταρκτικού κύκλου για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, που απευθύνεται σε παιδιά Α΄και Β΄Δημοτικού.
Στο πρώτο έτος, τάξη Junior A, οι μικροί μαθητές «μυούνται» στις βασικές δομές της γλώσσας. Συνειδητοποιούν αν και πόσες λέξεις της αγγλικής γλώσσας ήδη ξέρουν, μαθαίνουν και χρησιμοποιούν το αγγλικό αλφάβητο, τους πρώτους αριθμούς, απλούς χαιρετισμούς και βασικές οδηγίες χρήσιμες στην τάξη.

Τα μαθήματα έχουν εμπλουτιστεί με σύντομες ενδιαφέρουσες ιστορίες κατάλληλα γραμμένες και παρουσιασμένες, ώστε να εισάγουν με ομαλό τρόπο τους νεαρούς μαθητές στη νέα γνώση. Έξυπνοι διάλογοι, εντυπωσιακή εικονογράφηση, συναρπαστικοί ήρωες με ελκυστικούς ανατρεπτικούς χαρακτήρες κάνουν τα παιδιά να ταυτίζονται μαζί τους και να εστιάζουν σε ένα μάθημα – εμπειρία που έχει να τους προσφέρει πολλά.

Επιπλέον, στις ιστορίες έχουν ενταχθεί και ρυθμικά τραγούδια που ενθουσιάζουν τα παιδιά και βοηθούν στην αφομοίωση της ύλης. Έτσι, παρουσιάζονται με ελκυστικό τρόπο, χωρίς να τους κουράζουν, το νέο λεξιλόγιο και οι βασικοί κανόνες γραμματικής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανά εβδομάδα:

  • Ένα μάθημα 2 σχολικών ωρών στην αίθουσα με επαγγελματία καθηγητή για τη διδασκαλία με ειδικά βιβλία και διαδραστικούς πίνακες, τραγούδια, video, κλπ.
  • Ένα μάθημα 1 σχολικής ώρας (άλλη μέρα)  στο «Εργαστήρι Γλώσσας», με την παρουσία  καθηγητή, αλλά στην πραγματικότητα o καθηγητής με ειδικό πρόγραμμα με τραγούδια, video κλπ, προτρέπει τα παιδιά να εξασκήσουν με ομιλία αυτά που μαθαίνουν.

(Συνολικά 3 ώρες / εβδομάδα).

prejunior1

Τάξη Glosso- Junior B. Ένα κανονικό πρόγραμμα για την συνέχεια του προκαταρκτικού κύκλου για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, που απευθύνεται σε παιδιά  Β΄ και Γ΄Δημοτικού.
Στο δεύτερο έτος, τάξη Junior B, επαναλαμβάνεται και εδραιώνεται η παλιά γνώση, σε επίπεδο λεξιλογίου, γραμματικής αλλά και προφορικής έκφρασης. Επίσης, εισάγονται νέες γραμματικές δομές και κανόνες. Γίνονται οι πρώτες συστηματικές προσπάθειες δόμησης γραπτού λόγου με απλή θεματολογία, κυρίως με τη μέθοδο της κατευθυνόμενης παραγράφου. Τα παιδιά φτιάχνουν και παρουσιάζουν απλές κατασκευές χρησιμοποιώντας λεξιλόγιο και εκφράσεις που έχουν διδαχθεί, όπως για παράδειγμα για τις εποχές του χρόνου, τις μέρες της εβδομάδας, τα αγαπημένα τους κατοικίδια κλπ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανά εβδομάδα:

  • Ένα μάθημα 2 σχολικών ωρών στην αίθουσα με επαγγελματία καθηγητή για τη διδασκαλία με ειδικά βιβλία και διαδραστικούς πίνακες, τραγούδια, video, κλπ.
  • Ένα μάθημα 1 σχολικής ώρας (άλλη μέρα)  στο «Εργαστήρι Γλώσσας», με την παρουσία  καθηγητή, αλλά στην πραγματικότητα o καθηγητής με ειδικό πρόγραμμα με τραγούδια, video κλπ, προτρέπει τα παιδιά να εξασκήσουν με ομιλία αυτά που μαθαίνουν.

(Συνολικά 3 ώρες / εβδομάδα).

Δείτε επίσης:

ΤΑΞΕΙΣ SENIORS
ΤΑΞΕΙΣ TEENS 
GLOSSO-LOWER "ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ" 
GLOSSO-PROF 1-YEAR "ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ"
ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (SUMMER COURSES)

ΑΓΓΛΙΚΑ-Η ΓΛΩΣΣΑ

 

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το κινητό σας (απαραίτητο)

Έδρα κατοικίας σας (πόλη-συνοικία)

Ηλικία

Επιδιωκόμενο πρόγραμμα (απαραίτητο)

Ιδιότητα

``````````````````````````````````````````````````````````
Έχω διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου.

``````````````````````````````````````````````````````````

``````````````````````````````````````````````````````````

Κατασκευή Ιστοσελίδων -  Project Team. 2014 -  All rights reserved.