ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Επαγγελματικά Αγγλικά
esp

Μίλησε τη γλώσσα του επαγγέλματός σου. Επέλεξε το σεμινάριο που ταιριάζει στο επάγγελμά σου και ξεχώρισε στον εργασιακό σου χώρο.

Οι υποψήφιοι σπουδαστές πρέπει να έχουν επίπεδο αγγλικής τουλάχιστον >Β1.

Η GLOSSOLAND σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Express Publishing και το Πανεπιστήμιο του Greenwich της Αγγλίας  προσφέρει μεγάλο μέρος από τη σειρά Επαγγελματικών Αγγλικών (ESP-English for Specifiec Purposes) εμπλουτίζοντας συνεχώς τη θεματολογία των παρεχόμενων υπηρεσιών της σε σχέση με τις ανάγκες των σπουδαστών της.

businesssales marketingcall centerssecretarialtourismhotele cateringtaxi driversengineeringpolicecookingsportsnavylogisticsnursing

Μπορείτε να συνδυάσετε δύο ή και περισσότερα μαθήματα πχ Tourism + Hotels ή Catering + Cooking  ή Secretarial + Call Centers ή Nursing + Medical κλπ

Δεν βρίσκετε αυτό που ζητάτε; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Κάθε κύκλος μαθημάτων διαρκεί 40 ώρες και τα μαθήματα διαρκούν 3 μήνες με 2 φορές Χ 2 ώρες εβδομαδιαίως και γίνονται σε τμήματα 5-8 ατόμων, ατομικά ή ημιατομικά προγράμματα ( 1, 2 ή 3 ατόμων με αντίστοιχη οικονομική επιβάρυνση επιβάρυνση).

Η έκδοση της βεβαίωσης συμμετοχής καθώς και οι εξετάσεις για την πιστοποίηση από το Πανεπιστήμιο του Greenwich κοστίζουν 90€. Εξετάσεις διενεργούνται και στη Θεσσαλονίκη.

Εάν κάποιος δεν επιθυμεί να πιστοποιηθεί μπορεί να αρκεστεί στη βεβαίωση παρακολούθησης που εκδίδεται από το πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 της GLOSSOLAND .

Επιστρέψτε στην σελίδα με το μενού:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ...

Για εγγραφές-πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα…

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το κινητό σας (απαραίτητο)

Έδρα κατοικίας σας (πόλη-συνοικία)

Ηλικία

Επιδιωκόμενο πρόγραμμα (απαραίτητο)

Ιδιότητα

``````````````````````````````````````````````````````````
Έχω διαβάσει την Πολιτική Απορρήτου.

``````````````````````````````````````````````````````````

``````````````````````````````````````````````````````````

Κατασκευή Ιστοσελίδων -  Project Team. 2014 -  All rights reserved.