ΓΝΩΜΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

s1

 Από όλα τα χρόνια  της λειτουργίας της Σχολής από το 2000 μέχρι και

σήμερα συγκεντρώσαμε εκατοντάδες γνώμες σπουδαστών για το Σχολείο

μας.Εδώ παραθέτουμε μερικές μόνον απόψεις σπουδαστών/τριών από

διάφορες σχολικές χρονιές:

 

Η GLOSSOLAND ήταν πραγματικά μία μοναδική εμπειρία . Το σύστημα απίστευτο, οι συνθήκες διδασκαλίας άψογες, η προετοιμασία φανταστική. Στον 1 χρόνο που σπούδασα στη GLOSSOLAND κατάφερα να πάω χωρίς άγχος στις εξετάσεις, αφού ήμουν προετοιμασμένη άριστα μιας και το κάθε τι είχε γίνει μέσα στη τάξη. Πήρα με τη πρώτη το Proficiency του Cambridge. 

Βράνη Όλγα. Φοιτήτρια Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

 

Ερχόμουν από το Πανόραμα στον Εύοσμο για να κάνω σε σας Αγγλικά, για να μπορέσω να φύγω για σπουδές στην Τσεχία. Χωρίς εσάς δε θα μπορούσα να πετύχω το σκοπό μου.
Καραγεωργίου Μ.
Επιχειρηματίας

 

Μετά από 1 χρόνο σπουδών στη GLOSSOLAND είμαι ενθουσιασμένη με την επιλογή μου! Τα βιβλία και το άλλο εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιούμε στην τάξη κάνουν το μάθημα πραγματική δασκέδαση. Το σύστημα DES που χρησιμοποιούν οι καθηγητές είναι πολύ προηγμένη μέθοδος διδασκαλίας. Τα πάντα σ’ αυτό το Σχολείο με κάνουν να αισθάνομαι πολύ άνετα και νιώθω σιγουριά ότι θα πετύχω!
Μαράκη Παρασκευή.
Φοιτήτρια

 

Μου αρέσει πολύ το εκπαιδευτικό σύστημα γιατί μαθαίνω γρήγορα και εύκολα
Καλημέρη Γ.
Α΄ Λυκείου

 

Οι δασκάλες εδώ στη GLOSSOLAND είναι πάρα πολύ καλές και ευγενικές. Σπουδάζω 4 χρόνια και η ατμόσφαιρα είναι πολύ φιλική. Τα μαθήματα είναι ευχάριστα και κυρίως πολύ ενδιαφέροντα!
Κιοσσέ Κατερίνα
Μαθήτρια

 

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το φροντιστήριο GLOSSOLAND γιατί θεωρώ ότι η δουλειά που γίνεται μπορεί να εξασφαλίσει όχι μόνο επιτυχία στις εξετάσεις, αλλά και ολοκληρωμένη γνώση αγγλικών. Σπάνια βλέπεις καθηγητές να ενδιαφέρονται τόσο για την πρόοδο των μαθητών τους.
Σερραίος Στέλιος
Φοιτητής

 

Αυτά που υποσχεθήκατε όταν πρωτοήρθα στη GLOSSOLAND  τα κάνατε και με το παραπάνω.
Σερραίος Κώστας
Επιχειρηματίας

 

Μεθοδικότητα, οργάνωση, συνέπεια, άριστο σύστημα εκπαίδευσης. Μακάρι και τα δημόσια σχολεία να ήταν σαν τη GLOSSOLAND.
Φιλιππόγλου Γιώργος
Φοιτητής

 

Έκανα Αγγλικά , πήρα πτυχίο Lower μέσα σε 1,5 χρόνο και τώρα κάνω Ιταλικά.Θα πάρω κι αυτό το πτυχίο.Τα δίδακτρα ήταν προσιτά και οι διευκολύνσεις που μου έκανε ο Διευθυντής μου έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσω στη 2η γλώσσα.
Πατσιάς Γεράσιμος
Στρατιωτικός

 

Έμαθα ελληνικά σε σας γρήγορα και συστηματικά. Αλλού μου ζήτησαν για δίδακτρα απίστευτα ποσά.
Khalet  Issa (Αιγύπτιος)
Αρχαιολόγος

 

Τα παιδιά μου ήθελα να τα πάω σε άλλο φροντιστήριο λόγω απόστασης. Όταν το συζήτησα με τον σύζυγό μου, είχαμε ενδοιασμούς. Όμως εμπιστευθήκαμε τους φίλους μας που μας σύστησαν σε σας και δεν βγήκαμε χαμένοι. Είσαστε τόσο πολύ αγαπητοί και κάνετε φοβερή δουλειά που εξακολουθώ να τα φέρνω εδώ και 5 χρόνια.
Παπαδόπουλος Γεώργιος
Επαγγελματίας

 

Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από το σύστημα και από το προσωπικό.
Δούνου Μαίρη

 

Η GLOSSOLAND μ’ αρέσει πολύ γιατί έχει πολύ καλές κυρίες, γιατί μαθαίνω καλά τη γραμματική και όσο πιο πολύ προχωράω τόσο πιο πολύ διορθώνω τα λάθη μου. Θέλω να συνεχίσω σ’ αυτό το φροντιστήριο γιατί μαθαίνω τόσο σωστά και ωραία τη γλώσσα αυτή!
Πασχαλούδη Αιμιλία
Μαθήτρια

 

Είμαι καθηγητής και μπορώ να αξιολογήσω το σύστημα, την οργάνωση , την συνέπεια  και το ενδιαφέρον όλων προς τους μαθητές.
Παπαρδέλας Ανδρέας
Καθηγητής

Έκανα μαθήματα στη GLOSSOLAND διότι μου ήταν απαραίτητα στην υπηρεσία μου και αφού έμεινα ευχαριστημένος έφερα και τα δυο μου παιδιά και συνεχίζω και ο ίδιος. Π.Κ. – (Στρατιωτικός)

Πιστεύω ότι η επιτυχία μου οφείλεται εκτός από τη δική μου προσπάθεια και στον άψογο τρόπο του φροντιστηρίου.
Γιαννίκης Γιώργος
Φοιτητής

 

Οι καθηγήτριες εργάζονται μεθοδικά, κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή.
Ξάνης Κώστας
Μαθητής
Κατασκευή Ιστοσελίδων -  Project Team. 2014 -  All rights reserved.