ΑΓΓΛΙΚΑ…

Αγγλικά στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών Glossoland στον Εύοσμος Θεσσαλονίκης

Στη GLOSSOLAND θα βρείτε το πρόγραμμα σπουδών που θα μιλήσει τη δική σας γλώσσα και στις δικές σας ανάγκες. Στο φιλικό περιβάλλον του Σχολείου μας θα γνωρίσετε την ποιότητα, την ευγένεια του προσωπικού , την άριστη εξυπηρέτηση, τον σωστό προγραμματισμό για την εκμάθηση της ξένης γλώσσας.

Τα Αγγλικά είναι η επίσημη γλώσσα της διπλωματίας. Διεθνώς, αποτελεί τη γέφυρα επικοινωνίας τόσο στον εργασιακό, όσο και στον πολιτισμικό τομέα. Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκμάθησή της μιας και συνιστάται ως απαραίτητο προσόν κάθε ενδιαφερόμενου που αναζητά μιά θέση εργασίας.

 

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών GLOSSOLAND ξεχωρίζει με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προτείνει για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, βασιζόμενο στην πολυετή εμπειρία, τους πεπειραμένους καθηγητές του και τη χρήση πολυμέσων και του διαδικτύου.

Προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα, προσανατολισμένα στις ανάγκες των μαθητών, φοιτητών και ενηλίκων, τα οποία εμπλουτίζονται με συμπληρωματικές δραστηριότητες όπως η εξάσκηση της γλώσσας στο μοναδικό Εργαστήριο Γλώσσας , η διδακτική στήριξη (ενισχυτική διδασκαλία) με προσομοίωση των εξετάσεων , η χρήση της παγκοσμίου εμβέλειας εκπαιδευτικής πλατφόρμας EDMODO , η online εξάσκηση των σπουδαστών μας από το σπίτι και άλλα πολλά.
Η πολύχρονη εμπειρία και η δοκιμασμένη μεθοδολογία μας αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία των σπουδαστών μας στις εξετάσεις για την απόκτηση διπλωμάτων Αγγλικής γλώσσας.Επιτυχία που κάθε χρόνο αγγίζει το 100%.

Δείτε επίσης:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
COFFEE BREAK ENGLISH
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ (Α2) ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ MICHIGAN,ESB,MSU,CAMBRIDGE
TEST ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
Κατασκευή Ιστοσελίδων -  Project Team. 2014 -  All rights reserved.