Συχνές ερωτήσεις για E-learning στις ξένες γλώσσες

Και βέβαια ναι. Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών που οδηγεί σε κάποιο επίπεδο γνώσεων κι εφόσον είσαι έτοιμος  και το αποφασίσεις, σε συνεργασία με τον καθηγητή σου, είναι δυνατόν να πάρεις μέρος σε τέτοιες εξετάσεις, που οδηγούν σε επίσημα αναγνωρισμένο πτυχίο από το Υπουργείο Παιδείας.

Βεβαίως! Με πολύ μεγάλη επιτυχία και μπορούμε να πούμε ότι είναι η ειδικότης μας.Τα τμήματα που σχηματίζονται είναι international (από διάφορες εθνικότητες σπουδαστές) και ο καθηγητής, που είναι εκπαιδευμένος, διαχειρίζεται την τάξη με κοινή γλώσσα την αγγλική. Όπως και στις άλλες γλώσσες τα τμήματα σχηματίζονται ανάλογα με το γνωστικό επίπεδο των συμμετεχόντων.

Ναι! Λαμβάνεις βεβαίωση σπουδών, όπως συμβαίνει και με τους μαθητές μας όταν ολοκληρώνουν μια «πραγματική» τάξη στο φροντιστήριό μας. Σε αυτή τη βεβαίωση αναφέρεται η γλώσσα και το επίπεδο παρακολούθησης.

Για τις ξένες γλώσσες ναι! Οι εξετάσεις (final test) πραγματοποιούνται κανονικά, όπως εάν ερχόσουν στο φροντιστήριο.

Για τα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης όχι.Εκδίδεται σε όλους χωρίς την διενέργεια εξετάσεων.Εξαιρούνται ορισμένα σεμινάρια που χορηγείται το πιστοποιητικό κατόπιν εξετάσεων (Ο σπουδαστής μπορεί να ενημερώνεται για την διαδικασία των εξετάσεων από την ιδιαίτερη σελίδα του σεμιναρίου στον ιστότοπο www.seminarialand.gr)

Εύκολα! Την ώρα του μαθήματος πραγματοποιείται ψηφιακή εγγραφή (recording)  όλου του μαθήματος, η οποία δημοσιεύεται στους ενδιαφερόμενους. Μπορεί να μην έχασε ο μαθητής τη διδασκαλία κι απλώς να θέλει να την επαναλάβει. Ακόμη, όλο το υλικό που χρησιμοποίησε ο καθηγητής (εξτρά σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή, PDF, Word ή PowerPoint) αποθηκεύεται και είναι διαθέσιμο στους συμμετέχοντες.

Ναι, εφόσον δε φεύγεις αύριο! Φτιάχνουμε τμήματα ειδικά για ενήλικες που θα φύγουν στο εξωτερικό και οι οποίοι χρειάζονται τη γλώσσα στην πρακτική, καθημερινή της μορφή.

Φυσικά! Για οποιοδήποτε πτυχίο.

Ναι! Καθόλη τη διάρκεια του μαθήματος λαμβάνεις κανονικά ό,τι εξτρά σημειώσεις και υλικό χρησιμοποιήσει ο καθηγητής, εφόσον είναι εκτός βιβλίου.

Ναι φυσικά! Οι τάξεις που σχηματίζονται είναι όπως και οι «συμβατικές», δηλαδή αρχάριοι – μεσαίο – προχωρημένο επίπεδο. Πριν την κατάταξη, την οποία αποφασίζει ο ίδιος ο καθηγητής, γίνεται μια πρώτη επαφή με τους συμμετέχοντες.

Οπωσδήποτε ναι. Ανάλογα με τη γλώσσα και το επίπεδο! Υπάρχει πάντως η δυνατότητα για λιγότερο διαδεδομένες γλώσσες που είναι δύσκολο να βρεθούν βιβλία, να λάβουν οι συμμετέχοντες από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Glossoland το υλικό που χρειάζονται ψηφιακά, σκαναρισμένο ή εκτυπωμένο με αποστολή.

Πανεύκολη! Δίχως να χρειαστεί να κατεβάσει ο μαθητής κάποιο λογισμικό, λαμβάνει στο mail του ένα link (σύνδεσμο) από εμάς κι ακολουθώντας το, μπαίνει καταρχάς στις ρυθμίσεις και κατόπιν στην ίδια την εικονική τάξη. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας Η/Υ, ένας web browser (φυλλομετρητής) όπως Mozilla, Chrome, Explorer κλπ και σύνδεση στο διαδίκτυο μεγαλύτερη από 28.8 kbps.

Εναλλακτικά, μπορεί κανείς να συνδεθεί στην πλατφόρμα μας και μέσω iPhone (3G, 3GS, 4G) και iPad  (tablet) από οπουδήποτε.

Σχεδόν όλες! Τα προγράμματα του e-learning ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα μας και στη σελίδα μας στο facebook.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ E-LEARNING GLOSSOLAND STUDIES;
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ E-LEARNING (ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ)
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ E-LEARNING ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
Κατασκευή Ιστοσελίδων -  Project Team. 2014 -  All rights reserved.