Συχνές ερωτήσεις για E-learning στα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης

Ναι! Λαμβάνεις βεβαίωση σπουδών, όπως συμβαίνει και με τους μαθητές μας όταν ολοκληρώνουν μια «πραγματική» τάξη στο φροντιστήριό μας. Σε αυτή τη βεβαίωση αναφέρεται η γλώσσα και το επίπεδο παρακολούθησης.

Για τις ξένες γλώσσες ναι! Οι εξετάσεις (final test) πραγματοποιούνται κανονικά, όπως εάν ερχόσουν στο φροντιστήριο.

Για τα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης όχι.Εκδίδεται σε όλους χωρίς την διενέργεια εξετάσεων.Εξαιρούνται ορισμένα σεμινάρια που χορηγείται το πιστοποιητικό κατόπιν εξετάσεων (Ο σπουδαστής μπορεί να ενημερώνεται για την διαδικασία των εξετάσεων από την ιδιαίτερη σελίδα του σεμιναρίου στον ιστότοπο www.seminarialand.gr)

Εύκολα! Την ώρα του μαθήματος πραγματοποιείται ψηφιακή εγγραφή (recording)  όλου του μαθήματος, η οποία δημοσιεύεται στους ενδιαφερόμενους. Μπορεί να μην έχασε ο μαθητής τη διδασκαλία κι απλώς να θέλει να την επαναλάβει. Ακόμη, όλο το υλικό που χρησιμοποίησε ο καθηγητής (εξτρά σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή, PDF, Word ή PowerPoint) αποθηκεύεται και είναι διαθέσιμο στους συμμετέχοντες.

Όχι.Τα σεμινάρια που χρειάζονται εργαστήριο δεν γίνονται με e-learning. Ο υποψήφιος σπουδαστής μπορεί να πληροφορηθεί από την κάθε ειδική σελίδα του σεμιναρίου εάν είναι δυνατή η εκμάθηση με e-learning.

Ναι! Καθόλη τη διάρκεια του μαθήματος λαμβάνεις κανονικά ό,τι εξτρά σημειώσεις και υλικό χρησιμοποιήσει ο καθηγητής, εφόσον είναι εκτός βιβλίου.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ E-LEARNING GLOSSOLAND STUDIES;
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ E-LEARNING (ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ)
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ E-LEARNING ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
Κατασκευή Ιστοσελίδων -  Project Team. 2014 -  All rights reserved.