Γενικές ερωτήσεις για το E-learning

Ναί, εναλλακτικά, μπορεί κανείς να συνδεθεί στην πλατφόρμα μας και μέσω κινητού τηλεφώνου smartphone με σύνδεση WiFi ή σύνδεση 3G, 3GS, 4G και μέσω iPad (tablet) από οπουδήποτε, αλλά δεν το συνιστούμε για μόνιμη διαδικασία παρακολούθησης των μαθημάτων.

Προτιμότερο είναι ο σπουδαστής να επιλέγει συγκεκριμένη έδρα για την παρακολούθηση των μαθημάτων, για να υπάρχει σοβαρότητα στην εκπαίδευσή του.

Πρακτικά σε όλους! Σε ανθρώπους που θέλουν να προετοιμαστούν για κάποιο πτυχίο. Που σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερικό. Που επιθυμούν να μάθουν «απλώς» μια ξένη γλώσσα. Σε επαγγελματίες, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε κάποιο συνέδριο ή ταξίδι. Το e-learning Glossoland Studies είναι ιδανικό για άτομα που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών, που βιώνουν κινητικά προβλήματα, που έχουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο ή που απλώς δεν θέλουν να βγουν από το σπίτι.

Θα χρειαστείτε έναν σταθερό υπολογιστή (ή laptop) με σύνδεση ADSL Ιντερνετ, μία web camera, ηχεία και μικρόφωνο. Με αυτόν τον εξοπλισμό, θα μπορείτε να παρακολουθείτε «ζωντανά» τα μαθήματα, να βλέπετε και να σας βλέπουν σε πραγματικό χρόνο όλοι οι συμμετέχοντες καθώς και οι καθηγητές, να συνομιλείτε μαζί τους και γενικότερα να συμμετέχετε στα σεμινάρια ενεργά σαν να βρίσκεστε στην αίθουσα διεξαγωγής τους.

Η χρήση της κάμερας, των ηχείων και του μικροφώνου είναι απαραίτητα για το e-learning στο Κέντρο μας, διότι είναι πολύ πιθανό να διαμαρτυρηθούν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες που δεν θα σας βλέπουν και δεν θα σας ακούν, αλλά και από την άλλη πλευρά, δεν θα μπορεί ο καθηγητής να απευθυνθεί σε εσάς, διότι δεν θα σας βλέπει και θα θεωρεί ότι είσαστε απών, αλλά ούτε και εσείς στον καθηγητή αν θελήσετε να του κάνετε κάποια ερώτηση, ή να ζητήσετε κάποια διευκρίνηση.

Μια κανονική-εικονική τάξη σε πραγματικό χρόνο! Με τον καθηγητή και τους συμμαθητές μας ζωντανά και με όλες τις πιθανές οπτικοακουστικές και διαδραστικές δυνατότητες. Μπορείς να μιλήσεις και να συνομιλήσεις. Μπορείς να διακόψεις, να απευθύνεις ερωτήσεις, να επικοινωνήσεις προσωπικά μόνο με τον καθηγητή, να μοιραστείς μια άσκηση  με συμμαθητή σου. Συμμετέχεις ενεργητικά σε πραγματικό χρόνο και σε κάθε βήμα του μαθήματος. Ο καθηγητής σου είναι εκεί ζωντανά για να σε διορθώσει, να αξιολογήσει, να κατευθύνει το μάθημα.

Ναι! Μπορούμε να οργανώσουμε εξ αποστάσεως διδασκαλία ή ακόμη και να έρχεται καθηγητής στο χώρο της επιχείρησης, κατόπιν συνεννόησης. Ενημερωτικά, υπάρχει το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζόμενων «ΛΑΕΚ» του ΟΑΕΔ, το οποίο είναι επιδοτούμενο και καλύπτει αυτόν ακριβώς το στόχο επιμόρφωσης προσωπικού. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει πλέον και την εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Όχι! Σε καμία φάση δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία σου. Φυσικά, μπορείς να περάσεις να μας πεις ένα «γεια!».

Φυσικά! Ο μαθητής έχει το δικαίωμα να διακόψει ανά πάσα στιγμή, μη καταβάλλοντας το ποσό του επόμενου μήνα.

Πανεύκολη! Δίχως να χρειαστεί να κατεβάσει ο μαθητής κάποιο λογισμικό, λαμβάνει στο mail του ένα link (σύνδεσμο) από εμάς κι ακολουθώντας το, μπαίνει καταρχάς στις ρυθμίσεις και κατόπιν στην ίδια την εικονική τάξη. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας Η/Υ, ένας web browser (φυλλομετρητής) όπως Mozilla, Chrome, Explorer κλπ και σύνδεση στο διαδίκτυο μεγαλύτερη από 28.8 kbps.

Εναλλακτικά, μπορεί κανείς να συνδεθεί στην πλατφόρμα μας και μέσω iPhone (3G, 3GS, 4G) και iPad  (tablet) από οπουδήποτε.

Όλες τις ηλικίες! Οργανώνουμε προγράμματα κατά περίπτωση κι επίπεδο, έτσι ώστε να καλύπτουμε όλες τις ηλικίες κι ανάγκες των υποψηφίων σπουδαστών.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ E-LEARNING GLOSSOLAND STUDIES;
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ E-LEARNING ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ E-LEARNING ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
Κατασκευή Ιστοσελίδων -  Project Team. 2014 -  All rights reserved.