TOEIC ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Β1 – Β2 – C1

toeic

Ταχύρρυθμα τμήματα αγγλικών για εξετάσεις TOEIC για επίπεδα Β1 – Β2 – C1

Ιδανικό πρόγραμμα για απόκτηση πιστοποιητικού χρήσιμο για σπουδές και εργασία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ο σπουδαστής έχει την δυνατότητα να αποκτήσει το πιστοποιητικό του επιπέδου B1 ή Β2 ή C1 (ανάλογα με τις αρχικές γνώσεις και την απόδοσή του) μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το τμήμα είναι ταχύρυθμο και ουσιαστικά εντός 5 μηνών ολοκληρώνεται το πρόγραμμα δύο επιπέδων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αυτό το on line τεστ κατάταξης Αγγλικών  και να διαπιστώσουν μόνοι τους το επίπεδο των Αγγλικών τους.

Tο TOEIC με την απουσία του speaking  και της έκθεσης, την συχνή διεξαγωγή εξετάσεων (κάθε εβδομάδα) έχει καθιερωθεί ως το πιο δημοφιλές τεστ αξιολόγησης Αγγλικών στην Ελλάδα. Δείτε ΕΔΩ την ιστοσελίδα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, που διενεργεί στην Ελλάδα τις εξετάσεις του TOEIC .

Τα μαθήματα της GLOSSOLAND στο πρόγραμμα αυτό, είναι σχεδιασμένα έτσι, ώστε να απευθύνονται σε οποιονδήποτε έχει βασικές γνώσεις Αγγλικών και επιθυμεί να «επαναφέρει» τα ξεχασμένα Αγγλικά του πιστοποιώντας αυτές τις γνώσεις με έναν τίτλο σπουδών αποδεκτό για σπουδές, για μεταπτυχιακά, για αξιολογήσεις και μοριοδοτήσεις στο δημόσιο τομέα, για διαγωνισμούς και προκηρύξεις ΑΣΕΠ, για εξεύρεση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, κλπ.

Το πρόγραμμα  υποστηρίζεται και με e-learning εκπαιδευτική πλατφόρμα  για εξάσκηση και  μελέτη των αγγλικών και από το σπίτι.

Ιδανικοί υποψήφιοι είναι άνεργοι, φοιτητές, δημόσιοι υπάλληλοι & επαγγελματίες που τους ενδιαφέρει η βελτίωση των γνώσεών τους, η απόκτηση πτυχίου ή/και η επικαιροποίηση των γνώσεών τους.

Διάρκεια προγράμματος:

 • 5 μήνες, 60 διδακτικές ώρες και χρήση εκπαιδευτικής πλατφόρμας για απεριόριστα μαθήματα από το σπίτι για 5 μήνες.
 • Μία φορά την εβδομάδα, 3 ώρες σε μία ημέρα δια ζώσης μέ καθηγητή και έως τις 20 ώρες ημερησίως με εκπαιδευτική πλατφόρμα από το σπίτι.
 • Απογευματινά ή βραδινά τμήματα.

Κόστος προγράμματος (πακέτο):

Α) Γενική τιμή : 490€. Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 100€ κατά την εγγραφή + 4 δόσεις [ 1η δόση 100€, 2η δόση 100€, 3η δόση 100€ και 4η δόση 90€ ].

Β) Για Φοιτητές και Δημόσιους Υπαλλήλους: 390€.  Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 100€ κατά την εγγραφή + 4 δόσεις [ 1η δόση 80€, 2η δόση 80€, 3η δόση 80€ και 4η δόση 50€ ].

Γ) Για Μέλη Ευπαθών Ομάδων: 290€*.  Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 60€ κατά την εγγραφή + 4 δόσεις [ 1η δόση 60€, 2η δόση 60€, 3η δόση 60€ και 4η δόση 50€ ].

Στη τιμή πακέτο περιλαμβάνονται:

 1. Μαθήματα 60 διδακτικών ωρών με έμπειρο καθηγητή σε τμήμα.
 2. Τα εξέταστρα TOEIC
 3. Βιβλίο με Practice Tests TOEIC (Ελληνοαμερικανικής Ένωσης)
 4. Κωδικός για την χρήση εκπαιδευτικής πλατφόρμας e-learning για 5 μήνες
 • Το βιβλίο προετοιμασίας-παρακολούθησης των  μαθημάτων ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στην τιμή και το προμηθεύεται ο σπουδαστής κατ΄ιδίαν από το εμπόριο.

ΣΗΜ.1: Το ποσόν πρέπει να έχει εξοφληθεί 20 ημέρες πριν τις εξετάσεις αλλιώς δεν γίνεται δεκτός σε αυτές με το προνομιακό εξέταστρο, που περιλαμβάνει η τιμή προσφοράς της GLOSSOLAND (Δεν ισχύει για πληρωμή με πιστωτική κάρτα). (Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι τα εξέταστρα TOEIC για ατομική συμμετοχή στις εξετάσεις ανέρχονται σε 150€).

ΣΗΜ.2: Τα μαθήματα διδασκαλίας των 60 ωρών με τον καθηγητή  περιλαμβάνουν επανάληψη βασικών γνώσεων της αγγλικής γλώσσας, επανάληψη γραμματικής, λεξιλόγιο, τεχνικές (tips) εξετάσεων, ανάλυση παρελθόντων τεστ, διαδικασία προσομοίωσης εξετάσεων.

ΣΗΜ.3: Με την e-learning εκπαιδευτική πλατφόρμα ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να κάνει από το σπίτι του, όποτε και όσες φορές θέλει, επαναλήψεις και φρεσκαρίσματα στη γραμματική, στο λεξιλόγιο κλπ, να εξασκείται στο listening και στις άλλες ικανότητες της γλώσσας.

ΣΗΜ.4: Τα τμήματα  προγραμματίζονται για έναρξη τους μήνες Οκτώβριο, Ιανουάριο, Μάρτιο, Μάϊο-Ιούνιο. Εάν δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ατόμων (6) η έναρξη μεταφέρεται στον επόμενο μήνα.

ΣΗΜ.5: Εάν κάποιος σπουδαστής επιθυμεί να ενταχθεί σε τμήμα, που έχει ήδη ξεκινήσει σχετικά πρόσφατα, πρέπει να παρακολουθήσει 1- 2 μαθήματα προετοιμασίας, τα οποία προσφέρονται δωρεάν.

* Ιδανικοί υποψήφιοι Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων είναι:

 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1- Άνεργοι  με ετήσιο  καθαρό ατομικό εισόδημα ως 5.500€ ή εργαζόμενοι με ετήσιο καθαρό ατομικό εισόδημα ως 4.500€
 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2- Άνεργα μέλη οικογενειών χωρίς τέκνα με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 6.500€ ή εργαζόμενα μέλη οικογενειών χωρίς τέκνα με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 5.500€
 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3- Άνεργα μέλη οικογενειών με ένα τέκνο με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 7.000€ ή εργαζόμενα μέλη οικογενειών με ένα τέκνο με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 6.000€
 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4Άνεργα μέλη οικογενειών με δύο τέκνα με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 7.500€ ή εργαζόμενα μέλη οικογενειών με δύο τέκνα με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 6.500€
 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 5Άνεργα μέλη οικογενειών με τρία τέκνα με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 8.000€ ή εργαζόμενα μέλη οικογενειών με τρία τέκνα με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 7.000€
 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 6Άνεργα μέλη οικογενειών με τέσσερα και άνω τέκνα με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 9.000€ ή εργαζόμενα μέλη οικογενειών με τέσσερα και άνω τέκνα με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 8.000€
 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 7Άτομα με ειδικές ανάγκες (πλην νοητικής υστέρησης) με ετήσιο καθαρό ατομικό εισόδημα ως 6.000€ ή με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 9.000€
 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 8Μετανάστες-πρόσφυγες-απεξαρτημένα άτομα και αποφυλακισθέντες με ετήσιο καθαρό ατομικό εισόδημα ως 6.000€ ή με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 9.000€
 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 9Αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών με ετήσιο καθαρό ατομικό εισόδημα ως 6.500€ ή μέλη μονογονεϊκών οικογενειών με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 9.000€

Δικαιούχοι του προγράμματος των Ευπαθών Κοινωνικά Ομάδων  είναι όσοι προσκομίσουν επίσημα δικαιολογητικά ως μέλη αυτών των ομάδων (κάρτα ανεργίας σε ισχύ, εκκαθαριστικό εφορίας και όπου απαιτείται βεβαίωση δημ. υπηρεσίας ή συλλόγου ότι ανήκουν σε μια από τις παραπάνω ευπαθείς ομάδες).

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το κινητό σας (απαραίτητο)

Έδρα κατοικίας σας (πόλη-συνοικία)

Ηλικία

Επιδιωκόμενο πρόγραμμα

Ιδιότητα

Επιστρέψτε στην σελίδα με το κεντρικό μενού:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ...
Κατασκευή Ιστοσελίδων -  Project Team. 2014 -  All rights reserved.