ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ TEST INTERACTIVE ENGLISH (ΤΙΕ) ΓΙΑ LOWER (B2) & PROFICIENCY (C2) ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΕΝΙΚΑ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ & ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

tie-logo-1600px

Ταχύρρυθμα προγράμματα για ενήλικες, για απόκτηση πτυχίου Lower (B2) ή Proficiency (C2)

Τα προγράμματα αφορούν την εκπαίδευση και πιστοποίηση όσων επιθυμούν να αποκτήσουν επίσημα αναγνωρισμένο διεθνώς αλλά και από το Ελληνικό  Δημόσιο (αποδεκτό από  το ΑΣΕΠ),  πιστοποιητικό γνώσης της Αγγλικής γλώσσας.

 • Οι κάτοχοι του πιστοποιητικού TIE, ανάλογα με το επίπεδο γνώσεών τους, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για διαγωνισμούς, προκηρύξεις, αξιολογήσεις, μοριοδοτήσεις του δημόσιου τομέα καθώς και για εξεύρεση θέσεως εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.
 • Επίσης το πιστοποιητικό ΤΙΕ αναγνωρίζεται διεθνώς για σπουδές σε αγγλόφωνα πανεπιστήμια, κολλέγια, μεταπτυχιακά κλπ.

 • Δείτε περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση για την αξία του πιστοποιητικού στην επίσημη ιστοσελίδα του φορέα πατώντας κλικ στο πιστοποιητικό TIE.

 • Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει βασικές γνώσεις Αγγλικών και επιθυμεί να αποκτήσει πτυχίο Lower (B2) ή Proficiency (C2).
 • Οι συμμετέχοντες πρέπει να κατέχουν περίπου τις γνώσεις του προηγουμένου επιπέδου από εκείνο στο οποίο επιθυμούν να ενταχθούν, δηλαδή (Α2+) – (Β1) για τα τμήματα Lower και (Β2) -(C1) για τα τμήματα Proficiency. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει πρώτα να παρακολουθήσουν ένα από τα τμήματα προετοιμασίας  και στη συνέχεια να ενταχθούν στα τμήματα πτυχίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αυτό το on line τεστ κατάταξης Αγγλικών  και να διαπιστώσουν μόνοι τους το επίπεδο των Αγγλικών τους.

Έναρξη τμημάτων:

 • Νέα τμήματα ξεκινούν άμεσα, ολόκληρο τον χρόνο, με την συμπλήρωση του minimun των ατόμων. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης των νέων τμημάτων ανακοινώνεται στους συμμετέχοντες μία εβδομάδα πριν την έναρξη των μαθημάτων.
 • Τα τμήματα  προγραμματίζονται για έναρξη τους μήνες Οκτώβριο, Ιανουάριο, Μάρτιο, Μάϊο-Ιούνιο. Εάν δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ατόμων (10) η έναρξη μεταφέρεται στον επόμενο μήνα.
 • Εάν κάποιος σπουδαστής επιθυμεί να ενταχθεί σε τμήμα, που έχει ήδη ξεκινήσει σχετικά πρόσφατα, πρέπει να παρακολουθήσει 1- 2 μαθήματα προετοιμασίας, τα οποία προσφέρονται δωρεάν.

Διάρκεια προγράμματος:

 • 5 μήνες, 60 διδακτικές ώρες.
 • Μία φορά την εβδομάδα, 3 ώρες εβδομαδιαίως.
 • Απογευματινά ή βραδινά τμήματα.

Κόστος προγράμματος (πακέτο):
Για Β2-(LOWER):

Α) Γενική τιμή : 490€. Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 115€ κατά την εγγραφή + 4 δόσεις [ 1η δόση 85€, 2η δόση 85€, 3η δόση 85€ και 4η δόση (εξέταστρα) 120€ ]. 


Β) Για φοιτητές και δημόσιους υπαλλήλους: 390€.  Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 90€ κατά την εγγραφή + 4 δόσεις [ 1η δόση 60€, 2η δόση 60€, 3η δόση 60€ και 4η δόση (εξέταστρα) 120€ ].
——————————————————————————

Για C2-(PROFICIENCY):

Α) Γενική τιμή για όλους : 520€  Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 125€ κατά την εγγραφή + 4 δόσεις [ 1η δόση 95€, 2η δόση 95€, 3η δόση 85€ και 4η δόση (εξέταστρα) 120€ ].


Β) Για φοιτητές και δημόσιους υπαλλήλους: 420€.  Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 100€ κατά την εγγραφή + 4 δόσεις [ 1η δόση 70€, 2η δόση 70€, 3η δόση 60€ και 4η δόση (εξέταστρα) 120€ ].
——————————————————————————-

ΣΗΜ.:Για τους ανέργους, πολυτέκνους και τα μέλη αυτών, καθώς επίσης και για άλλες κατηγορίες ΕΥΠΑΘΩΝ κοινωνικών ομάδων πληθυσμού ισχύουν Ειδικές Τιμές Διδάκτρων (290€)(κλικ ΕΔΩ)

Στη τιμή πακέτο περιλαμβάνονται:

 1. Διδασκαλία 60 σχολικών ωρών σε τμήμα με καθηγητή
 2. Κωδικός χρήσης εκπαιδευτικής πλατφόρμας e-learning για 150 ημέρες
 3. Το κόστος των εξέταστρων για συμμετοχή στις εξετάσεις TIE
 4. Το κόστος της επανεξέτασης (αν χρειαστεί)
 5. Το εκπαιδευτικό υλικό (βιβλίο ΤΙΕ και εγχειρίδιο χρήσης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας)

ΣΗΜ.1: Το συνολικό ποσόν πρέπει να έχει εξοφληθεί 20 ημέρες πριν τις εξετάσεις αλλιώς δεν γίνεται δεκτός σε αυτές. (Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι τα εξέταστρα του TΙΕ για ατομική συμμετοχή στις εξετάσεις ανέρχονται σε 160€)

ΣΗΜ.2: Τα μαθήματα διδασκαλίας των 60 ωρών με τον καθηγητή  περιλαμβάνουν επανάληψη βασικών γνώσεων της αγγλικής γλώσσας, επανάληψη γραμματικής, λεξιλόγιο, τεχνικές (tips) εξετάσεων, διορθώσεις και επεξεργασία γραπτών θεμάτων (writing), διαδικασία προσομοίωσης εξετάσεων speaking, βοήθεια/διόρθωση των απαιτούμενων για την εξέταση κειμένων.

ΣΗΜ.3: Με την e-learning εκπαιδευτική πλατφόρμα ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να κάνει από το σπίτι του, όποτε και όσες φορές θέλει, επαναλήψεις και φρεσκαρίσματα στη γραμματική, στο λεξιλόγιο κλπ, να εξασκείται στο listening και στις άλλες ικανότητες της γλώσσας.

 

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το κινητό σας (απαραίτητο)

Έδρα κατοικίας σας (πόλη-συνοικία)

Ηλικία

Επιδιωκόμενο πρόγραμμα

Ιδιότητα

 

Επιστρέψτε στην σελίδα με το κεντρικό μενού:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ...
Κατασκευή Ιστοσελίδων -  Project Team. 2014 -  All rights reserved.