ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ LOWER (B2) & PROFICIENCY (C2) ΜΕ ΤΟ TEST OF INTERACTIVE ENGLISH (Τ.Ι.Ε) ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

tie-logo-1600pxgatehouse

Ταχύρυθμα προγράμματα για πιστοποιήσεις Lower (B2) και Proficiency (C2) με ειδική τιμή για ανέργους και μέλη άλλων ευπαθών ομάδων.

Η GLOSSOLAND σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης γνώσεων αγγλικής γλώσσας Gatehouse Awards και την Gnossis Assessment Hellas (αντιπρόσωπο στην Ελλάδα των εξετάσεων TIE) στο πλαίσιο  Δράσης για <Ενίσχυση  Ευπαθών Ομάδων Πληθυσμού>, υλοποιεί από τον Σεπτέμβριο 2016 πρόγραμμα πιστοποίησης γνώσεων στην αγγλική γλώσσα, ανέργων και άλλων μελών ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, με φθηνό κόστος παρακολούθησης των μαθημάτων και της πιστοποίησης.

Στη δράση μπορούν να συμμετέχουν και Μέλη ΜΗ Ευπαθών Ομάδων, όπως Φοιτητές, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Επαγγελματίες, Επιχειρηματίες, Ένστολοι, κλπ.

Το κόστος συμμετοχής για τους παραπάνω είναι διαφορετικό από αυτό των Μελών Ευπαθών Ομάδων, αλλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ, για να υπάρχει ευρεία συμμετοχή ατόμων, που χρειάζονται ισχυρό βιογραφικό για την εξέλιξή τους.  (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Δ/Υ).

Τα προγράμματα αφορούν την εκπαίδευση και πιστοποίηση όσων επιθυμούν να αποκτήσουν επίσημα αναγνωρισμένο διεθνώς αλλά και από το Ελληνικό  Δημόσιο (αποδεκτό από  το ΑΣΕΠ),  πιστοποιητικό γνώσης της Αγγλικής γλώσσας.

 • Οι κάτοχοι του πιστοποιητικού TIE, ανάλογα με το επίπεδο γνώσεών τους, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για διαγωνισμούς, προκηρύξεις, αξιολογήσεις, μοριοδοτήσεις του δημόσιου τομέα καθώς και για εξεύρεση θέσεως εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.
 • Επίσης το πιστοποιητικό ΤΙΕ αναγνωρίζεται διεθνώς για σπουδές σε αγγλόφωνα πανεπιστήμια, κολλέγια, για σπουδές, μεταπτυχιακά κλπ.

Το  Test Interactive English (TIE) είναι το πιο φιλικό για τους υποψηφίους τεστ που υπάρχει παγκοσμίως . Δείτε εδώ τα εκπαιδευτικά και οικονομικά πλεονεκτήματα του TIE  έναντι των άλλων εξεταστικών φορέων αγγλικής γλώσσας.

 • Δείτε περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση για την αξία του πιστοποιητικού στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΙΕ.

 • Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει βασικές γνώσεις Αγγλικών και επιθυμεί να αποκτήσει πτυχίο Lower (B2) ή Proficiency (C2).
 • Οι συμμετέχοντες πρέπει να κατέχουν περίπου τις γνώσεις του προηγουμένου επιπέδου από εκείνο στο οποίο επιθυμούν να ενταχθούν, δηλαδή (Α2+) – (Β1) για τα τμήματα Lower και (Β2) – (C1) για τα τμήματα Proficiency. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει πρώτα να παρακολουθήσουν ένα από τα τμήματα τμήματα προετοιμασίας  και στη συνέχεια να ενταχθούν στα τμήματα πτυχίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αυτό το on line τεστ κατάταξης Αγγλικών  και να διαπιστώσουν μόνοι τους το επίπεδο των Αγγλικών τους.

Έναρξη τμημάτων:

 • Νέα τμήματα ξεκινούν άμεσα, ολόκληρο τον χρόνο, με την συμπλήρωση του minimun των ατόμων. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης των νέων τμημάτων ανακοινώνεται στους συμμετέχοντες μία εβδομάδα πριν την έναρξη των μαθημάτων.
 • Τα τμήματα  προγραμματίζονται για έναρξη τους μήνες Οκτώβριο, Ιανουάριο, Μάρτιο, Μάϊο-Ιούνιο. Εάν δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός ατόμων (10) η έναρξη μεταφέρεται στον επόμενο μήνα.
 • Εάν κάποιος σπουδαστής επιθυμεί να ενταχθεί σε τμήμα, που έχει ήδη ξεκινήσει σχετικά πρόσφατα, πρέπει να παρακολουθήσει 1- 2 μαθήματα προετοιμασίας, τα οποία προσφέρονται δωρεάν.

Διάρκεια προγράμματος:

 • 5 μήνες, 60 διδακτικές ώρες
 • Μία φορά την εβδομάδα, 3 ώρες εβδομαδιαίως.
 • Απογευματινά ή βραδινά τμήματα.

Κόστος προγράμματος (πακέτο):

Για Lower (B2) και για Proficiency (C2) (ενιαία τιμή): 290 €

Τρόπος πληρωμής: Προκαταβολή 65€ κατά την εγγραφή + 4 δόσεις [ 1η δόση 45€, 2η δόση 45€, 3η δόση 45€ και 4η δόση (εξέταστρα) 90€ ].

Στη τιμή πακέτο περιλαμβάνονται:

 1. Διδασκαλία 60 σχολικών ωρών σε τμήμα με καθηγητή
 2. Κωδικός χρήσης εκπαιδευτικής πλατφόρμας e-learning για 150 ημέρες 
 3. Το κόστος των εξέταστρων για συμμετοχή στις εξετάσεις TIE
 4. Το κόστος της επανεξέτασης (αν χρειαστεί)
 5. Το εκπαιδευτικό υλικό (βιβλίο ΤΙΕ και εγχειρίδιο χρήσης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας)

ΣΗΜ.1: Το συνολικό ποσόν πρέπει να έχει εξοφληθεί 20 ημέρες πριν τις εξετάσεις αλλιώς δεν γίνεται δεκτός σε αυτές.

ΣΗΜ.2: Τα μαθήματα διδασκαλίας των 60 ωρών με τον καθηγητή  περιλαμβάνουν επανάληψη βασικών γνώσεων της αγγλικής γλώσσας, επανάληψη γραμματικής, λεξιλόγιο, τεχνικές (tips) εξετάσεων, διορθώσεις και επεξεργασία γραπτών θεμάτων (writing), διαδικασία προσομοίωσης εξετάσεων speaking, βοήθεια/διόρθωση των απαιτούμενων για την εξέταση κειμένων.

ΣΗΜ.3: Με την e-learning εκπαιδευτική πλατφόρμα ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να κάνει από το σπίτι του, όποτε και όσες φορές θέλει, επαναλήψεις και φρεσκαρίσματα στη γραμματική, στο λεξιλόγιο κλπ, να εξασκείται στο listening και στις άλλες ικανότητες της γλώσσας.

Ιδανικοί υποψήφιοι είναι:

 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1- Άνεργοι  με ετήσιο  καθαρό ατομικό εισόδημα ως 5.500€ ή εργαζόμενοι με ετήσιο καθαρό ατομικό εισόδημα ως 4.500€
 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2- Άνεργα μέλη οικογενειών χωρίς τέκνα με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 6.500€ ή εργαζόμενα μέλη οικογενειών χωρίς τέκνα με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 5.500€
 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3- Άνεργα μέλη οικογενειών με ένα τέκνο με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 7.000€ ή εργαζόμενα μέλη οικογενειών με ένα τέκνο με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 6.000€
 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4Άνεργα μέλη οικογενειών με δύο τέκνα με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 7.500€ ή εργαζόμενα μέλη οικογενειών με δύο τέκνα με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 6.500€
 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 5Άνεργα μέλη οικογενειών με τρία τέκνα με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 8.000€ ή εργαζόμενα μέλη οικογενειών με τρία τέκνα με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 7.000€
 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 6Άνεργα μέλη οικογενειών με τέσσερα και άνω τέκνα με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 9.000€ ή εργαζόμενα μέλη οικογενειών με τέσσερα και άνω τέκνα με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 8.000€
 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 7Άτομα με ειδικές ανάγκες (πλην νοητικής υστέρησης) με ετήσιο καθαρό ατομικό εισόδημα ως 6.000€ ή με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 9.000€
 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 8Μετανάστες-πρόσφυγες-απεξαρτημένα άτομα και αποφυλακισθέντες με ετήσιο καθαρό ατομικό εισόδημα ως 6.000€ ή με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 9.000€
 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 9Αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών με ετήσιο καθαρό ατομικό εισόδημα ως 6.500€ ή μέλη μονογονεϊκών οικογενειών με ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα ως 9.000€

Δικαιούχοι του προγράμματος  είναι όσοι προσκομίσουν επίσημα δικαιολογητικά ως μέλη των ευπαθών ομάδων (κάρτα ανεργίας σε ισχύ, εκκαθαριστικό εφορίας και όπου απαιτείται βεβαίωση δημ. υπηρεσίας ή συλλόγου ότι ανήκουν σε μια από τις παραπάνω ευπαθείς ομάδες).

 

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το κινητό σας (απαραίτητο)

Έδρα κατοικίας σας (πόλη-συνοικία)

Ηλικία

Επιδιωκόμενο πρόγραμμα

Ιδιότητα

 

Επιστρέψτε στην σελίδα με το κεντρικό μενού:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ...
Κατασκευή Ιστοσελίδων -  Project Team. 2014 -  All rights reserved.