ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Μια ιστορική διαδρομή γεμάτη επιτυχίεςDSCN0630

DSCN0630

Photo4-BEFORE prosopsi κτιριο Σμύρνης 48

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών  GLOSSOLAND ιδρύθηκε το 2000 από τον κ.Πέτρο Μανζιέρη και διοικείται σήμερα από ανθρώπους έμπειρους και ικανούς και με πολυετή παρουσία στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και διοίκησης.

Έγινε γνωστό στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στο πανελλήνιο  με την επωνυμία «interlingua Ευόσμου», ως franchise μέλος του Αθηναϊκού ομίλου interlingua, με έδρα στη διεύθυνση 25ης Μαρτίου 47Β στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Το Δεκέμβριο 2007 αποδεσμεύτηκε από τον όμιλο interlingua και άλλαξε η επωνυμία σε  ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ GLOSSOLAND εκφράζοντας μια νέα πνοή , επενδύοντας και εφαρμόζοντας τα πιο σύγχρονα παγκοσμίως εκπαιδευτικά μέσα στην ξενόγλωσση εκπαίδευση και ανεβάζοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του.

Από τον Μάϊο του 2010 η επιχείρηση αναδιοργανώθηκε με την είσοδο σ’ αυτή της κ. Φραγκίσκης-Μαρίας Μανζιέρη.

Απο τον Μάϊο του 2013 η Σχολή μετακόμισε σε πολυόροφο κτήριο επί της οδού Σμύρνης 48 στον Εύοσμο ,πολύ κοντά στην παλιά έδρα της, για καλύτερη λειτουργικότητα.

Ταυτόχρονα με την μετεγκατάσταση η επιχείρηση απέκτησε ΝΕΑ ΠΝΟΗ με την μεταβίβαση από τον κ.Πέτρο Μανζιέρη των επιχειρηματικών δικαιωμάτων στους απογόνους Φραγκίσκη-Μαρία Μανζιέρη και Φραγκίσκο Μανζιέρη, οι οποίοι σχημάτισαν την «ΜΑΝΖΙΕΡΗ Φ.-Μ. & ΣΙΑ Ο.Ε.» και μετέτρεψαν το Κέντρο Ξένων Γλωσσών GLOSSOLAND σε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «GLOSSOLAND STUDIES», με την παράλληλη λειτουργία και του «Σχολικού Εργαστηρίου Μελέτης»  (www.meletiland.gr) , με φροντιστηριακά μαθήματα για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.

Τον Μάιο του 2016 η «GLOSSOLAND STUDIES» επεκτάθηκε στον τομέα επιμόρφωσης ενηλίκων ιδρύοντας το «ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1 GLOSSOLAND», γνωστό με την χαρακτηριστική επωνυμία SEMINARIALAND (www.seminarialand.gr).

Από τον Ιούνιο του 2016 δημιουργήθηκε το τμήμα μεταφράσεων  «TRANSLATELAND»  (www.translateland.gr) επενδύοντας σε αντικείμενο οικείο στους διοικούντες την επιχείρηση.

Από τον Ιούλιο του 2016 δημιουργήθηκε και τμήμα παροχής υπηρεσιών για εγγραφές φοιτητών σε ξένα πανεπιστήμια, με την επωνυμία «STUDYLAND».

Τον Ιανουάριο του 2017  ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  GLOSSOLAND STUDIES κατέκτησε και τον χώρο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e-learning) με μαθήματα σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για ξένες γλώσσες και σεμινάρια.

Στα μελλοντικά του σχέδια ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ GLOSSOLAND STUDIES έχει την δημιουργία  διαδυκτιακού ραδιοφώνου, για την εξάσκηση των σπουδαστών του στις ξένες γλώσσες και την πρακτική τους στα σχετικά δημοσιογραφικά σεμινάρια, με την επωνυμία GLOSSO-WEB RADIO.

Κατασκευή Ιστοσελίδων -  Project Team. 2014 -  All rights reserved.